maanantai 3. syyskuuta 2012

Mä tarvin vapaata !

Lyhyt käynti nykyhetkessä:

Hypätäänpäs hetki nykypäivään ennen aikahyppyä taaksepäin. Alun teksteistä huomaatte, että mieli on myllertänyt ja monia asioita on pohdittu. Tarkkavainen lukija huomaa rivien välistä monenlaisia asioita, kaikkeahan ei ole edes vielä kirjoitettu. Mutta tässä pieni siivu viime viikon maanantai-aamusta kun koulua oli ollut siis vajaa viikko.

Jatkossa kirjoittelen ehkäpä vähän seksaisin nykyhetkeä ja vanhoja muistelmia, kuitenkin toisiinsa liittyen. Pieniä kirjoitusvirheitä näette matkan varralla äidilläkin, senkin syyn ehkä joskus paljastan. Mutta nyt itse päähenkilön asiaan:
Koulut ovat alkaneet. Repussa kulkee niin terapiavihkoset kuin reissuvihkokin. Ja tietenkin oma vihko iltapäivätoiminnan ja kodin välillä. Viestien kulku sanoin ja kuvin on hyvin tärkeää. Lapsihan kulkee taksilla useimmiten ja viestittäminen on hyvin tärkeää. Kun lapselta kysyy "oliko kiva koulu/kerhopäivä", niin vastaus on aina "oli". Aika lyhyeksi siis jää kerronta tästä asiasta kotona ja ilman vihkoja olisimme pulassa. Hyvän ruoan sentään muistaa mainita!!! HIENOA meidän J !

Koulun alku oli opettelua taas kaikille. Lähinnä se kesän pitkä valvominen on ongelma kun ulkona on vielä valoisaa ja pitäisi mennä nukkumaan. Lapset kun katsovat enemmänkin tuota "aurinkokelloa".
Maanantaiaamuisin kuuluu herkästi aikaa vaatteita vimmalla etsiessä ja toisen herättäessä päähenkilöä " tarvin tänään VAPAATA!", kuuluu yläkerrasta unisella äänellä.  Ihanaa, äiti ajattelee, lapsesta josta ei edes  tiennyt reilu vuosi sitten, että oppiiko tuo lapsi puhumaan edes auttavasti. Monissa "mehukkaissa" lauseissa tulee mukavasti niin sivulauseita kuin myös hyvin monimutkaisia käsitteitä. Hienoa, ajattelee äiti, ja jaksaa taas koko viikon tätä rumbaa.
 kuva = ei koulua

Kuvat    www.sclera.be ja Papunetin kuvapankki www.papunet.fi ( ei kaupalliseen käyttöön).


Jatkossa sitten lisää kirjoituksia, että mitäs kaikkea tässä välissä....

Hannukka 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti